پاورپوینت آماده; بررسی ساختار و ویژگی ها و پراکندگی و آفات میوه ی ستاره ای Star fruit یا کارامبولا

پاورپوینت آماده; بررسی ساختار و ویژگی ها و پراکندگی و آفات میوه ی ستاره ای Star fruit یا کارامبولا

پاورپوینت آماده; بررسی ساختار و ویژگی ها و پراکندگی و آفات میوه ی ستاره ای Star fruit  یا کارامبولا

مطالب اسلایدهای ابتدایی این پاورپوینت به شرح زیر است

 


تعداد اسلاید : 21 اسلاید

بررسی ساختار و ویژگی ها و پراکندگی و آفات میوه ی ستاره ای Star fruit یا کارامبولا کارامبولا با نام علمی Averrhoa carambola L. از خانواده Oxalidaceae است و به Star Fruit یا میوه ی ستاره ای معروف است. در کامبوج به نام spu ، در لائوس nak fuang ، در ویتنام khe ta یا khe و در سیلان و هند kamaranga خوانده می شود. مشخصات گیاه شناسی: درختی است که به ارتفاع 6 تا 9 متر و به ندرت 14 متر میرسد، شاخه ها پراکنده، میوه 6 تا 15 سانتیمتر طول و 9 سانتیمتر پهنا دارد .میوه آن به رنگ سبزروشن است ، وقتی می رسد پوست آن به رنگ زرد تغییرمی کند وقسمت نوک آن رنگ قهوه ای می باشد پوست میوه نازک ، شفاف و زرد رنگ ، مغز آن ترد و آبدار است. برش عرضی میوه، ستاره ای شکل می باشد برای بریدن این میوه، آن را به صورت عمودی روی سطحی قرار می دهند و به کمک یک چاقوی تیز پوسته ی قهوه ای رنگ  هر لبه ی  ستاره را برمی دارند. سپس میوه را به سمت پهلویش می خوابانند و آن را برش می دهند. . سپس میوه را به سمت پهلویش بخوابانید و آن را برش می دهند.دانه های را که روی میوه رااز روی آن جدامی کنند. حالا می بینید که هر برش آن به اندازه ی یک ستاره ی واقعی زیبا است. و میوه در حالت نارس کمی ترش و دارای اسید اگزالیک است، ولی در زمان رسیدن کمی شیرین میشود ( مقدار قند آن از 40% تجاوز نمی کند )مقدارکمی سدیم واسید وهمچنین ویتامین آ و سی نیزدارد دارای تعدادی بذر طویل به طول 6 تا 12 میلیمتر و گاهاً بدون بذر می باشد. میوه بزرگ ، پره دار و زینتی است و درخت مرتب بدون گرده افشانی میوه میدهد. منشاء و پراکندگی گیاه: این گیاه بومی کشور سیلان بوده ، ولی در مناطق جنوب شرقی آسیا و مالایا کاشته شده است ، در چین بسیار معمول بوده و در تایوان، هندوستان و فیلیپین هم کشت می شود. پس از آن به آمریکای مرکزی و جنوبی و جزایر هاوایی برده شده و مورد بهره برداری قرار گرفت و هم اکنون در آفریقا نیز توسعه یافته است. در سال 1935 چند پایه از این گیاه در یک ایستگاه تحقیقاتی در اسرائیل و در بعضی از باغ های آن به عنوان درخت زینتی کاشته شد. از سال 1887 میوه کارامبولا رفته رفته در ایالت فلوریدا کشت و از آنجا به کانادا صادر گردید. گونه دیگر کارامبولا نیز با نام علمی Averrhoa bilimbi وجود دارد که مقدار ترشی آن بیشتر است. در سال 1935 بذر کارامبولا به ایستگاه کشاورزی گرمسیری کالیفرنیا ارسال گردید و پس از تحقیقات زیاد به نام ستاره طلایی معروف شد.چند کولتیوار از این گیاه با نام های : نوع ((P.I. No. 272065 Ma Tean – Mih Tao از تایوان نوع FwanTung از تایلند به آمریکا صادر شده اند. انواع دیگر مانند Thayer و Arkin از انواعی هستند که به صورت تجاری کشت میشوند. بعضی از کولتیوارها با گلهای تیپ کوتاه و بعضی با تیپ بلند توسط خود لقاحی یا دگر لقاحی (self- and cross- pollination) تولید شده اند. آب و هوا: کارامبولا میوه ای گرمسیری و نیمه گرمسیری است و درختان بزرگ می توانند سرمای صفر درجه را برای مدت کوتاهی تحمل کنند. این د
خرید آنلاین